• +36 1 269 0478
  • Andrássy út 76. 1/1.

Bemutatkozás

A vállalkozások egyre gyakrabban teszik fel a kérdést: mit nyújthat egy könyvviteli, számviteli szolgáltatás a cégünknek? Hogyan, mi alapján válasszunk könyvelő irodát?

Az informatikai eszközökkel támogatott, modern könyvelés, könyvvizsgálat jelenkorában ügyfeleink, leendő ügyfeleink az egyszerű adatrögzítésen, bevallás- és beszámolókészítésen kívül komplex szolgáltatást várnak el. Olyan biztonságban szeretnék érezni magukat, amely a cégalapítás cégjogi, számviteli, adózási buktatóinak elkerülésével indul, mindennapos, folyamatos segítségnyújtással, tanácsadással folytatódik egy-egy számla, szerződés, adózási jogszabályi előírás kapcsán, és egészen az adóhatóság előtti képviseletig is elér szükség esetén.

Az MB Tax 2000-es alapítása óta folyamatosan, aprólékosan felépített vállalkozás, amely mára külön- külön szakértőkkel rendelkezik a könyvelés, a bérszámfejtés, a könyvvizsgálat és az adótanácsadás területén. Így tudjuk elérni a megbízhatóságot, a gyorsaságot, a határidők betartását, azt a képességet, hogy ügyfeleink a fő gazdasági tevékenységeikre koncentrálhassanak, és ne a számviteli, adózási adminisztrációra.

Munkatársaink rendelkeznek a munkájukhoz szükséges mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, bérszámfejtői végzettséggel, cégünk két tagja is a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója. Cégünk, az MB Tax szerepel a Kamara nyilvántartásában. Emellett az MB Tax magas összegű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Ügyfeleink elégedettek a közvetlen, személyes kapcsolattartással, a szakmai hozzáértéssel, a megbízhatósággal, és a létrejött bizalmi viszonnyal, amely elengedhetetlen a tartós üzleti kapcsolathoz.

Önt is várjuk ügyfeleink között!

Zsóvár Beatrix
Zsóvár Beatrix
Ügyvezető, könyvvizsgáló
Tóth Mihály
Tóth Mihály
Vezető könyvvizsgáló
Ménkű Petra
Ménkű Petra
Könyvelő-, bérszámfejtő asszisztens
Binkl Renáta
Binkl Renáta
Bérszámfejtő
Gödöllei Erika
Gödöllei Erika
Könyvelő
Balogh Beáta
Balogh Beáta
Könyvelő, Bérszámfejtő
Dénes Beáta
Dénes Beáta
Könyvelő
Sebrek Attila
Sebrek Attila
Belső ellenőr együttműködő partnerünk