A vállalkozások egyre gyakrabban teszik fel a kérdést: mit nyújthat egy könyvviteli, számviteli szolgáltatás a cégünknek? Hogyan, mi alapján válasszunk könyvelő irodát?

Az informatikai eszközökkel támogatott, modern könyvelés, könyvvizsgálat jelenkorában ügyfeleink, leendő ügyfeleink az egyszerű adatrögzítésen, bevallás- és beszámolókészítésen kívül komplex szolgáltatást várnak el. Olyan biztonságban szeretnék érezni magukat, amely a cégalapítás cégjogi, számviteli, adózási buktatóinak elkerülésével indul, mindennapos, folyamatos segítségnyújtással, tanácsadással folytatódik egy-egy számla, szerződés, adózási jogszabályi előírás kapcsán, és egészen az adóhatóság előtti képviseletig is elér szükség esetén.

Az MB Tax 2000-es alapítása óta folyamatosan, aprólékosan felépített vállalkozás, amely mára külön-külön szakértőkkel rendelkezik a könyvelés, a bérszámfejtés, a könyvvizsgálat és az adótanácsadás területén. Így tudjuk elérni a megbízhatóságot, a gyorsaságot, a határidők betartását, azt a képességet, hogy ügyfeleink a fő gazdasági tevékenységeikre koncentrálhassanak, és ne a számviteli, adózási adminisztrációra.

Munkatársaink rendelkeznek a munkájukhoz szükséges mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, bérszámfejtői végzettséggel, cégünk két tagja is a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója. Cégünk, az MB Tax szerepel a Kamara nyilvántartásában. Emellett az MB Tax magas összegű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Ügyfeleink elégedettek a közvetlen, személyes kapcsolattartással, a szakmai hozzáértéssel, a megbízhatósággal, és a létrejött bizalmi viszonnyal, amely elengedhetetlen a tartós üzleti kapcsolathoz.

Önt is várjuk ügyfeleink között!

Csapatunk

Zsóvár Beatrix
Zsóvár Beatrix

ügyvezető, könyvvizsgáló

Tóth Mihály
Tóth Mihály

vezető könyvvizsgáló

Sándor Ágnes

könyvelőiroda-vezető

Babai Krisztina

könyvelő

Bánhidi Gabriella

könyvelő, bérszámfejtő

Dénes Beáta
Binkl Renáta

bérszámfejtő együttműködő partnerünk

Dénes Beáta
Dénes Beáta

vezető könyvelő

Füle Boglárka

asszisztens

Sebrek Attila
Hajduné Lesták Tímea

könyvelő

Kovács Tímea
Kovács Tímea

könyvelő